دفاع کارشناسی ارشد

فرایند درخواست مدرک فارغ التحصیلان

1.  اطمینان از تایید نهایی تمامی نمرات و گذراندن تمامی دروس (بررسی سامانه آموزش – مراجعه به مدیر محترم گروه)
  2. تماس با اداره آموزش (داخلی ۱۲۳) و تعیین وقت برای مراجعه حضوری و آگاهی از نواقص پرونده
  3. حضور در زمان های تعیین شده (یکشنبه و چهارشنبه از ساعت ۸ الی ۱۲) و دریافت فرم فارغ التحصیلی از اداره آموزش
  4. تکمیل فرم فراغت از تحصیل و تسویه حساب با تمامی بخش های مشخص شده در فرم
  5. تحویل فرم فارغ التحصیلی به همراه مدارک لازم (جهت دریافت گواهی موقت لازم است دو قطعه عکس ۴*۳  محجب(عکس پرسنلی رسمی و متناسب با شئون اسلامی) پشت سفید، کپی تمامی صفحات شناسنامه وکپی کارت ملی، اصل کارت دانشجویی  و نواقص احتمالی پرونده خود را به همراه داشته باشید.- قبل از حضور جهت انجام امور فارغ التحصیلی با داخلی های ۱۲۲ و ۱۲۳ (کارشناسان آموزش ) جهت پیگیری نواقص پرونده تماس حاصل نمایید.)
  6. جهت دریافت اصل مدرک (دانشنامه) همراه داشتن اصل گواهی موقت الزامی است. (در صورت مفقودی مدرک موقت می بایست روال قانونی مربوطه را طی نمایید.)
  7. واریز مبلغ ۲۳۰٫۰۰۰ ریال به شماره حساب مشخص شده برای تاییدیه سامانه سجاد و ارائه فیش آن به کارشناس فارغ التحصیلان (سرکار خانم پریشانی)
  8. پس از گذشت حداقل دو هفته ضمن تماس تلفنی با کارشناس فارغ التحصیلان از تایید یا عدم تایید سامانه سجاد اطمینان حاصل نمایید.
  9. پس از تایید مدارک و چاپ دانشنامه کارشناس امور فارغ التحصیلان با شما تماس گرفته و زمان دریافت مدرک را اعلام می نماید.
  10. در زمان اعلام شده حضورا می توانید مدرک خود را دریافت نمایید. (مدارک تنها به شخص دانشجو یا نماینده قانونی وی با همراه داشتن وکالت نامه محضری تحویل می گردد.)
  11. با توجه به لزوم ثبت تمامی اطلاعات فارغ التحصیلان در سامانه سجاد (سازمان امور دانشجویان کل کشور) حداقل زمان تایید مدارک از زمان درخواست ۳۰ روز خواهد بود، درخواست خارج از نوبت و اعلام محدودیت زمان از طرف دانشجو مورد پذیرش نخواهد بود.