افتتاح سامانه مکاتبات

سامانه مکاتبات دانشجویی افتتاح گردید

با استعانت از پروردگار متعال و به یمن فرارسیدن عید سعید قربان و دهه ولایت، برگ زرین دیگری از طرح تحول و توسعه زیرساخت فناوری اطلاعات موسسه در راستای مدیریت سبز موسسه با حضور نماینده محترم هیئت موسس و ریاست محترم موسسه رونمایی گردید.

به همت واحد فناوری اطلاعات جهت حفظ سلامتی دانشجویان عزیز در شرایط کرونا، کاهش مراجعات حضوری و اتلاف وقت، حذف کاغذ از فرایندهای اداری و همچنین ارتقای کمی و کیفی ارائه خدمات آموزشی، سامانه مکاتبات دانشجویی افتتاح گردید.

افتتاح این سامانه چهارمین حلقه از زنجیره ارتباط الکترونیک در راستای مدیریت سبز دانشگاه می باشد که به ترتیب زمان راه اندازی در زیر آمده است:

1. راه اندازی شبکه دولت و اتصال الکترونیک مکاتبات با کلیه ارگان‌های دولتی
  2. راه اندازی سامانه ثبت نام الکترونیک و بارگذاری مدارک به صورت بر خط
  3. راه اندازی پروتکل ECE و اتصال الکترونیک به کلیه موسسات و دانشگاه‌ها
  4. راه اندازی سامانه مکاتبات دانشجویی

قابل ذکر است ازین پس کلیه مکاتبات و درخواست‌های دانشجویی از طریق تارنمای موسسه به آدرسfei.ac.ir  دریافت و پیگیری خواهد شد. لذا دانشجویان عزیز قبل از هر گونه مراجعه حضوری لازم است ضمن تکمیل فرم درخواست از قسمت معاونت آموزشی یا تحصیلات تکمیلی درخواست خود را ارسال کرده و پس از بررسی و دریافت نتیجه، فقط در صورت ضرورت حضورا مراجعه نمایند.

برخی از پروژه های تکمیل شده طرح توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات موسسه:

• بازطراحی سایت موسسه به منظور اطلاع رسانی شفاف، سریع و مطلوب به دانشجویان گرامی
  • راه اندازی سیستم اتوماسیون اداری به منظور کاهش زمان رسیدگی به درخواست ها و امکان پیگیری آن
  • افزایش پهنای باند و برخورداری کلیه دانشجویان از اینترنت رایگان بدون محدودیت حجم و زمان به صورت بی‌سیم
  • سیستم ایمیل اکادمیک برای کلیه دانشجویان و اساتید محترم
  • سامانه پژوهش و تامین دسترسی آزاد به ژورنال ها و مقالات علمی داخلی و خارجی
  • ارتقا سخت افزاری و نرم افزاری کارگاه ها
  • راه اندازی شبکه دولت و اتصال مکاتباتی الکترونیک با کلیه ادارات و ارگانهای دولتی
  • راه اندازی سامانه کتابخانه با امکان جست وجو و تمدید کتب بدون نیاز به مراجعه حضوری
  • ثبت نام الکترونیکی و عدم نیاز به مراجعه حضوری و ارائه مدارک کاغذی
  • خریداری، نصب و راه‌اندازی سرورهای پر قدرت آموزش مجازی
  • تامین پهنای باند اختصاصی برای آموزش مجازی