اطلاعیه نحوه برگزاری کلاس ها در سال ۱۴۰۱

اطلاعیه بسیار مهم در خصوص نحوه برگزاری کلاس ها:
دانشجویان گرامی
با توجه به ابلاغ ستاد ملی کرونا مبنی بر بازگشایی و برگزاری حضوری کلاس‌ها و با توجه به مصوبات و بخشنامه های ابلاغی از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مصوبات جدید شورای موسسه آموزش عالی فیض الاسلام در تاریخ ۱۴۰۱/۱/۱۷ جهت آگاهی دانشجویان عزیز اعلام می گردد:
۱- کلیه کلاسها در مقطع کارشناسی ارشد از تاریخ ۱۴۰۱/۱/۲۰ به صورت حضور ی برگزار خواهد شد؛ جزئیات برگزاری کلاسها از طریق پیامک و سایت موسسه به دانشجویان اعلام می گردد.
۲- کلاسهای تخصصی مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته ازتاریخ ۱۴۰۱/۱/۲۷ بصورت حضوری برگزار خواهد شد. جزییات برگزاری کلاسها از طریق پیامک و سایت موسسه به دانشجویان اعلام می گردد.
۳- کلاسهای اصلی و پایه مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته از تاریخ ۱۴۰۱/۲/۴ بصورت حضوری برگزار خواهد شد. جزییات برگزاری کلاسها از طریق پیامک و سایت موسسه به دانشجویان اعلام می گردد.
۴- دروس عمومی بر اساس برنامه از پیش تعیین شده، به صورت مجازی ادامه می یابد.
۵- دروس عملی در ساعات اعلامی قبلی توسط مدیران محترم گروه به صورت حضوری برگزار می‌گردد.
۶- آزمون پایان نیم سال برای کلیه دانشجویان، بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
۷- کلیه جلسات دفاع از پایان نامه از تاریخ ۱۴۰۱/۱/۲۰ حضوری برگزار خواهد شد.
۸- لازم است دانشجویان عزیز نسبت به انجام واکسیناسیون کامل، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک اهتمام بورزند و در صورت داشتن علائم بیماری از حضور در کلاس‌ها خودداری کنند.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی