کسب رتبه برگزیده مسابقه ملی نقشی برای شهر توسط دانشجویان رشته نقاشی

🌐 گزارش تصویری کسب رتبه برگزیده مسابقه ملی نقشی برای شهر توسط دانشجویان رشته نقاشی

برنابر خبرگزاری اصفهان ایرنا : مسابقه« نقشی برای شهر »که با تلاش معاونت شهرسازی و معماری و سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان و با همکاری «فرهنگستان هنر» و «دفتر نمایندگی کمیسیون ملی یونسکو در استان اصفهان» برگزار شد.

در آیین اختتامیه این مسابقه ملی که در ۱۴ اردیبهشت ماه و در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان با حضور شهردار اصفهان، مشاور وزیر میراث فرهنگی، مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی برگزار شد، از طراحان و ایده‌پردازان برگزیده تقدیر و از کتاب مسابقه که دربردارنده ۲۸ اثر منتخب از ۲۶ هنرمند است رونمایی گردید که طرح خانم ها الهام محمد صالحی، مریم ارشدی پور، مریم نصر اصفهانی، فاطمه توکلی ، ندا وکیلی به عنوان طراحی آجر چینی و دیوارهای شهری که ایده اولیه آن براساس آجرچینی سقف مسجد جامع عتیق اصفهان است ،جز ۲۸ طرح برگزیده در سطح ملی انتخاب گردیدند.

✨این موفقیت را به موسسه آموزش عالی فیض الاسلام و کلیه دانشجویان و به خصوص گروه هنر تبریک عرض می نماییم.

اخبار تکمیلی https://irna.ir/xjMm4Y