انتخاب واحد

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶

بر اساس تقویم آموزشی مصوب موسسه انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۷-۹۶ کلیه مقاطع (کاردانی-کارشناسی و کارشناسی ارشد)از روز پنجشنبه ۵ بهمن ماه الی  سه شنبه۱۰ بهمن ماه از طریق سامانه الماس انجام می گردد.دانشجویان گرامی حتما به نکات ذیل توجه فرمایند:

۱-اخذ درس معرفی به استاد برای دانشجویان ترم آخر می باشد و تنها دو درس نظری را می توان به عنوان معرفی به استاد انتخاب نمود.

۲- دانشجویانی که نتوانند در موعد مقرر انتخاب واحد نمایند فایل آنها بسته خواهد شد.

۳-دانشجویان می بایست حداکثر تا ۲۴ ساعت قبل از انتخاب واحد شهریه خود را واریز نمایند تا در روز های انتخاب واحد با مشکلی مواجه نگردند.سیستم انتخاب واحد ۲۴ ساعت بعد از واریز شهریه فعال خواهد شد.

۴-ملاک انتخاب واحد وجود نام دانشجو در لیست کامپیوتری حضور و غیاب استاد است و فرد موظف است پس از انجام انتخاب واحد تاییده آن را چاپ نموده و نزد خود نگه دارد.

۵-انتخاب واحد باید صرفاً توسط خود فرد انجام شود و مسئولیت صحت آن و یا هر گونه اشکال به عهده شخص دانشجو است.

۶- در صورت بروز هر گونه مشکل در امر انتخاب واحد در روز انتخاب واحد با مدیر گروه محترم و یا کارشناس محترم گروه تماس بگیرید.

به منظور استفاده از الگوهای انتخاب واحد به منو دانشکده -گروه آموزشی – الگوهای انتخاب واحد مراجعه نمایید.

برنامه زمان بندی انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۷-۹۶
رشته  روانشناسی و کودکیاری ۹۶/۱۱/۰۵